Terfikir nk Update

26 11 2011

dah lama ta update blog neh… last updat pon 2 tahun lepas.. zaman blaja di poli..

skarang aku masuk UITM ..Buka buku baru.. lah 2011

Advertisements




Short Film Obsesi

17 10 2009

aku bru saje selesai menjalanie pengambaran short film obsesi pada 2 hingga 6 oktober  .. pengarahnye mohd syami ak skadar membantu shaja.

jadi extra cukup la.. shoting tu bejalan selama 5 hari.. di dalam kawasan politeknik tuanku syed sirajuddin sahaja.

walaupon hanya dalam poli. tapi kerjanya amat meletihkan jugak la..

cuma save bajet skit la. nor syamini adalah heroin nye.. name nye nor syam sebagai nabila.

tuan directorha nie tuan director nya.. name nye mohd syami.. orang nampak garang tapi baik hati..

die sedang mngarahkan.. kepada camera man iaitu name pangilannye pejol..

cmner nak amik anggel yng menarik..

DSC_8461ha nie tuan diretornye.. da nampak mukakan.

shoting nie amat meletihkan.. manetaknye mcm2 karenah yang ade.. krew dgn karenah krewnye. talent ngan karenah telentnye..

ado pening kepala.. akhir skali thankz kepada semua yang terlibat.. walaupon agak keletihan.. ini memberiku pengalaman yang best..

obsesiantara krew yang terlibat.. ade lagi yang tade lam pic nie..thankz semua..





Tadika Bestari

7 09 2009

DSC_0261

DSC_0265 copy

pada 6 setember 2009.

cik jun telah mengajak aku bersama-sama rakan yang laen iaitu wan sem 1, nurul fhatin sem 2. and syira sem 2.

telah pergi kew alor star  untuk menangkap gambar..

budak tadika konvo. huhuhu,

agak keletihan la jugak.. dgn posenye.. panas nye..

kenakalan budak tu.. aduh..

nasib baik la imam ku nie kuat..

dapatla mempertahankan yang aku nie berpuasa..

best2 huhu..

thankz to Cik Juniza Zamri.





Raye

5 09 2009

salam..

Taun ak braye alar kadar jew..

bersyukur la pe yang ade. hahaha.

pakai baju raye taun lepas kot.

ta sempat nak beli ngan ta cukup bajet la.

de ke sape leh bantu aku yang kekeringan nie.

huhu(minte simpati plk) hahaha3

time pose ta sempat na balik pun.

na berbuka ngan family..

tapi tape.. aku duk kt perlis nie..

tinggal taun nie jew..

rrr RINDU KG..

hahaha





pelik tapi benar>>>!!

18 08 2009
  • Apabila wabak penyakit kuku dan mulut melanda manusia,lembu di bunuh dan di musnahkan.
  • Apabila wabak selsema burung melanda, beratus ratus ribu ayam dan burung di musnahkan atau di bunuh
  • Tetapi sekarang apabila wabak selsema BABI melanda mengapa BABI tidak di musnahkan atau di bunuh?
  • Tanda soal ???





  • kEmbali Ke poli

    14 06 2009

    waaaa ak antara yang terawal kene datang ke poli,,,..

    kerana aku amik shotsem, repeat bahasa inggeris..

    eee best nye orang laen bleh bercuti.. huhu33

    ape bleh buat.. kene terus jgk… kalau tidak terpaksa la amik sem 7..

    shot sem nie selama 2 blan.. dalam 1 minggu ade 2 klas..

    bosan giler kat cni dah la xder awek cun hu3 (just kidding) ..

    tp ktorang dah bincang ngan madam Nadiah supaya klas bleh buat hari2.

    bleh abis cepat hu3.. pe pon cyayok3..

    doa2kan aku cepat lulus k..

    bye..





    Retro Night Fever

    14 06 2009
    Retro night fever

    retro night fever

    retro night fever… hahahaha sungguh menggilakan, berlangsung pada 17 mei 2009…  event ini dibawah event managment en,zamri..

    event ini adalah makan malam untuk semester akhir sahaja.. dan jemputan2 lecture sahaja.. kami hnya makan nasi bungkus jer..

    light retro

    light retro

    adalah antara event yang terakhir pada semester 5..

    kalu diingatkan perhhh.. pedih sekali. hahaaha..

    saya sebagai pengurus event ini mcm nk mati rase nye,,

    ini adalah pengalaman yang tidak dapt dilupakan..

    aku dan epa

    aku dan epa

    hahah pe3 pon thankz to all. my frenkz yang telh menjayakan program ini..

    untuk member claz.. xpe2 mkan malam untuk adalah sem depan.. perjuangan masih belum selesai.. ha3 ..

     

    khidmat lampu

    posing sebelum majlis

     

    semester 6

    semester 6

     

    motor retro

    motor dengan orang nye..